några bilder från lilla jul.

Julia Bäcks bilder.













KEMI!

JÅNÄ JULIA KLAGA PÅ MEJ DÅ JA ALDRI UPPDATERAR.... :P  JULIA FÖSÖKER HJÄLP JANINA ME KEMIPROVE ON HAR IMRN, GÅR INT SÅ JÄVLA BRA KAN JA TAL OM FÖR ER. :D

Lilla jul.

fredagen började vid baracken sedan stan med laura, rålle å daniel, pizza och tillbax till baracken å hem.
Lördagen va betydligt mer händelserik :)for till Viktor å sedan till kvevlax, efter Meduza och till Bågen. for till baracken, satt där en stund tills vi förflyttade oss till bjärje.
for sedan till baracken med rålle och överfull bil och sedan till stan med Rålle, Daniel, Laura å Kaisa, blev tagna av polisan på parkeringen vid ABC, kl.4 avslutade jag kvällen i Jungsund!




know how

igår slutade vi redan kl. 12 kollade BECK med Hillin å Josef å halv 5 kom Michaela å Nadja efter mej, Josef å Cicci, for till stan och fixade ett hål till åt J å sen till Know How mässan, träffade personer man inte sitt på länge och de fanns heliumballonger!!! :D tillbax till naate och kollade bonde söker fru med nadja å michaela, ABC och en vända till stan :)
tar hälg ida då!



:D
i Lödast


:)

Dag 29 – Mina ambitioner

Ambitioner????

lite dött här på sistone. i fredas satt vi några stycken hos Johan och kollade film, Arthur och Insidious.
höll på och skita ner oss samtidigt som vi ibland skrattade åt Insidious.....
Lördagen började vid Johan sedan kom R, R, D och L efter mej och så bar det av till Munsala på ungdomsdans. Skitställe fast endå helt okej om du frågar mej.
Söndag for och handlade lite åt mamma och så en snabb visit till Julia där Becca va och senare på kvällen till internatet... Kollade på BECK med Robert och Mikaela.
Idag va de elevföreningsmöte i Brändö som stod på schemat och ikväll kommer Daniel hit! :)

Dag 28 – Det här saknar jag

Annika Pörn! (på begäran)
nää men int vet ja nu int....

sitter vä Ronjas i Rewell center me Becca och Annika. Ronja e på gym och toffe på sportismatch men snart joinar di no oss! :)
ha vari på mission me Becca ti mäcken!
sluta halv 1 idaa (Y) å en halv 4 tiden for vi till stan :)

Dag 27 – Något som är väldigt viktigt för mig

Familjen och kompisar!!

första dan i skolan efter praktik avklarad! började 10 och slutade 13.30 så de e lungt :) var runt och kollade på kommande projekt i gamla vasa, böle och brändö!
Daniel kom hit ikväll, va till ABC med Robert och Sandra och sedan BECK vid Robert :)
blev också en sväng till stan med Julia, Krook och Felix. Nu blir de nog natten för de e 8 till 16 som gäller imrn!

gonatt

v8 och Eloise!

gårkvällen började vid bjärje både bra och mindre bra stunder.... nåjaa! sedan kom Robert, Daniel, Bergin och Tette dit å så hoppa ja på med dom och for mot stan, släppte av T och B och så hoppade Laura på istället! :)
satt och diggade till Eloise, va å åt pizza elr jaa Laura åt makaroner :D ragga åpå i stan en stund och sedan hem, idag ha ja vari ti söderfjärden med mamm, papp, faffa, mommo och moffa på mat och nu sittär jag vid internatet igen och ruttnar.....
börjar 10 imrn!!!!

Dag 26 – Mina rädslor

Spindlar å ormar!!! usch!

vet inte ennu vad som sker ikväll, får se vad folket hittar på! :)

Dag 25 – Favorit film

Walk the line!
utan tvekan världens bästa film, kan se den om och om och om igen å den e allti lika bra!

:D


I'm stuck on you, Stuck like glue!

You do that thing that makes me laugh!

for till Becca där Melina och hon satt och möglade, sedan halv 6 bar det av till högstadiet på musik café för att se på då Lilli sjöng så vackert :) träffade också D! :)
sedan till Beccas igen och nu hemma :)
imrn blir det jobb jobb jobb!

Dag 24 – Något jag önskar jag gjorde oftare

typ träffa släktingar man inte sett på åratal! lite dålig på att hålla kontakten med vissa personer.

just nu kokar ja ihop lite mat, sedan blir de väl att fixa målarbyxorna och sedan ut och titta en sväng :)
fösta arbetsdan och nästsista arbetsdan denhär veckan imårgon! :)

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

helt klart mina kompisar!



börjar nog bli bättre nu, hemma ennu imrn å så i arbeter 2 sista dagarna av praktiken sedan får man ÄNTLIGEN far tibax ti skolan och göra nytta där istället! :) men så bor man 1 vecka vid internatet å så e de dödstråkit igen.. men de finns ju nog de som livar upp stämningen! :D
Tiden går faktist väldigt fort, på måndag börjar 3 perioden och då är det 6 veckor till jul! men var är SNÖN!! hallåååå???? börjar nog bli dags att komma nu.
tjaa blir väl att försöka komma nån vart med river flows in you på gitarr nu! :)

ha de gött!

Dag 22 – Det här upprör mig

personer som man faktist litat på men i slutändan bara är stora rövhål!Lördagen började vid Johan, sedan en 8 tiden bar det av mot Jeppis/Dansgalan med Heidi, Emma och Jeanette!
grymt bra kväll!! yrade no åpå fram och tillbaka, ut och in hela tiden, jag och Michaela minglade med helt okända personer, låg på dansgolvet å mer än så får int ni vet om vårat äventyr men sedan då klockan slog 2 började vi söka oss hemåt, efterfesten hos Johan slutade med sovkalas så då va de lika bra att söka sig hemåt! Vaknade kl.3 på söndagen, åt, satt och halvsovde framför datorn tills jag for till Becca, kollade på friends, började känna mej lite halvkonsti och då jag kom hem hade jag 38 graders feber.....

ehe ehe jååå.... about that....


 


Dag 21 – Något/någon som förändrat mig

Kompisar förändrar en ganska mycket på ett positivt sätt! och föräldrarna.

Ikväll blir e Jeppis å Dansgalan som står på schemat!! :D
vi hörs na ti vintrin

Dag 20 – Den här månaden

kommer SNÖN! hoppas ja iaf.....

nåjaaa... idaa måst man väl no städ lite... sko verkligen behövas!!


typ

Dag 19 – Detta ångrar jag

jag ångrar att 2 sista månaderna faffas syster levde va ja inte å hälsade på henne en enda gång. Tyckte de va så jobbigt att se henne sitta där i rullstolen och inte kunna göra något, inte tala inte äta själv, ingenting! bara sitta och stirra rakt fram å höra på va alla anda talade om. Hon dog för 1 år sedan i sjukdomen ALS hemma i sin egen säng när hon höll i sin sambos hand en sista gång. Vila i frid!


RSS 2.0